Type Valeriaan

Woningtype Valeriaan is een speciaal ontwikkelde ‘levensloopbestendige’ woning. Deze hoekwoningen hebben extra grote woonlagen met ontzettend veel indelingsmogelijkheden. Standaard heeft de woning een royale slaapkamer met badkamer ensuite op de begane grond. Zo ben je helemaal voorbereid op de toekomst. De riante woonkamer ligt aan de voorzijde om de levendigheid van de straat te zien. Dit wordt versterkt door de grote openslaande deuren op de begane grond. Wil je gewoon op de verdieping slapen en een paleis van een woonkamer creëren? Verplaats dan de slaapkamer en/of badkamer naar de verdieping en leef je helemaal uit!

Plattegronden

Begane grond
De Valeriaan woningen zijn extra breed en diep om op de begane grond over alle voorzieningen te beschikken. Standaard is een royale slaapkamer met aangrenzende badkamer inbegrepen. Ideaal voor senioren of mensen met een lichamelijke beperking. De ruime badkamer is zowel vanuit de slaapkamer als de hal toegankelijk. Je bezoek kan bovendien gebruik maken van het separate toilet bij de entree. De openhartige woonkamer ligt aan de voorzijde, samen met de grote openslaande kozijnen zorgt dit voor veel kruisbestuiving met het openbare leven. De ruime woonlagen geven veel indelingsvrijheid in de optiesfeer, bekijk de brochure voor de mogelijkheden!

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft wederom een schat aan mogelijkheden! Standaard is een extra slaapkamer met vloerverwarming inbegrepen. Deze is afgescheiden van de ruimte voor de wasmachine en droger. Indien gewenst kunnen deze aansluitingen ook naar de begane grond verplaatsen. Behoefte aan uitbreiding? Je kan ook kiezen voor een extra slaapkamer en/of badkamer op deze ruime verdieping.

Interesse in type Valeriaan?

Interesse in type Valeriaan? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Door een account aan te maken blijf je op de hoogte van de ontwikkeling en schrijf je je bij de start verkoop heel eenvoudig digitaal in voor jouw droomwoning.

Interesse

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken