Type Salie

Type Salie zijn riante woningen, uitkijkend op de nieuwbouw van De Bloei van Krispijn. De openslaande deuren op de begane grond en het Frans balkon op de verdieping geeft de woning een open karakter en veel lichtinval. De extra diepte van de woning zorgt voor een royale woonkamer voor het gehele gezin. De eerste verdieping heeft grote slaapkamers en een heerlijk ruime badkamer. Daarnaast hebben de tuinen een perfecte oriëntatie op het zuidwesten. Ideaal voor een zwoele avond met ondergaande zon!

Plattegronden

Begane grond
Woningtype Salie kenmerkt zich door de royale woonkamer, met veel ruimte voor een gezellige filmavond. Het is een van de belangrijkste plekken in huis, waar het gehele gezin samenkomt. Samen eten en genieten van veel natuurlijk lichtinval? De open keuken is er uitermate geschikt voor!

Eerste verdieping
Aangekomen op de eerste verdieping komt wederom het ruime karakter van de woning naar voren. Met drie grote slaapkamers en een ruime badkamer is ook deze etage van een praktische indeling voorzien.

Tweede verdieping
Nog meer ruimte nodig? De grote zolder is bij uitstek geschikt voor een extra slaapkamer, logeerkamer of fijne werkplek.

Interesse in type Salie?

Interesse in type Salie? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Door een account aan te maken blijf je op de hoogte van de ontwikkeling en schrijf je je bij de start verkoop heel eenvoudig digitaal in voor jouw droomwoning.

Interesse

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken