Type Marjolein

Type Marjolein zijn comfortabele woningen verdeeld over blokken 1, 3 en 4. Het karakteristiek gevarieerd metselwerk geeft de woning een warm aanzien. De donkere steen onder het keukenkozijn zorgt daarbij voor een robuuste uitstraling. De eigentijdse architectuur wordt verder verrijkt met het verspringend metselwerk aan de begane grond en het charmante luifeltje boven de keuken en entree. De begane grond heeft een praktische indeling met een hoekkeuken. Ook deze woning heeft veel optiemogelijkheden, zoals een uitbouw, grotere badkamer en een dakkapel.

Plattegronden

Begane grond
De Marjolein woningen zijn relatief diep, daardoor heeft dit type een grote zithoek in combinatie met een royale woonkeuken. De handige hoekkeuken geeft veel indelingsvrijheid waar de Bourgondiërs zich kunnen uitleven! Van groot naar grandioze woonkamer? Kies een uitbouw en geniet van veel extra ruimte!

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een derde slaap-/studeerkamer en een moderne badkamer. Wederom geheel voorzien van vloerverwarming!

Tweede verdieping
De tweede verdieping biedt de mogelijkheid voor een extra slaapkamer, logeerkamer of handige werkkamer. Kijk ook even bij ‘Inspiratie’ voor de mogelijkheden bij onze woonboulevard LIV!

Interesse in type Marjolein?

Interesse in type Marjolein? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Door een account aan te maken blijf je op de hoogte van de ontwikkeling en schrijf je je bij de start verkoop heel eenvoudig digitaal in voor jouw droomwoning.

Interesse

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken