Type Laurier

Woningtype Laurier is gelegen aan de toekomstige ‘auto te gast’ Patersweg. De drie verschillende tinten metselwerk zorgen voor leuke variatie in de gevel, zoals de markant geribbelde structuur naast de voordeur. Het Frans balkon zorgt voor een verbijzondering van de gevel en lekker veel lichtinval in de slaapkamer. De relatief brede woning heeft een praktische slaapkamerindeling en grote badkamer op de verdieping. Daarnaast hebben de woningen een heerlijke tuin, georiënteerd op het zuiden!

Plattegronden

Begane grond
Bij binnenkomst springt de ruime zithoek direct in het oog. Hier speelt het dagelijkse leven zich voornamelijk af: samen genieten van een lekkere kop koffie of een spannende film met het gehele gezin. De ruimte is hier dan ook volledig op ingericht.

Eerste verdieping
De eerste verdieping bevat twee grote slaapkamers en een relatief grote derde slaap-/studeerkamer. Door een optimale indeling heeft de verdieping een royale badkamer, welke nóg breder gemaakt kan worden voor een badkuip. Bij alle woningen is ook deze verdieping volledig voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is dusdanig ingericht dat deze perfect kan dienen als kantoor, slaapkamer en/of logeerkamer. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger te vinden.

Interesse in type Laurier?

Interesse in type Laurier? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Door een account aan te maken blijf je op de hoogte van de ontwikkeling en schrijf je je bij de start verkoop heel eenvoudig digitaal in voor jouw droomwoning.

Interesse

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken