Type Koriander

De Koriander woningen vormen de opvallende hoeken aan de Patersweg. Deze royale woningen hebben drie volledige woonlagen en een plat dak. De grote openslaande deuren op de begane grond en het Frans balkon geeft de woning extra veel natuurlijk licht. De verticaliteit, gevormd door de lange kozijnen en het licht metselwerk, zorgt voor een robuuste uitstraling. Verdeeld over de ruime woonlagen zijn standaard vier slaapkamers inbegrepen, dit kan uitgebreid worden tot maar liefst zes slaapkamers! De woningen hebben een ruime tuin, georiënteerd op het zuiden. In een hoekwoning heb je bovendien het plezier van een voor-, zij- en achtertuin. Groene hagen langs de tuinen vormen een natuurlijke erfafscheiding.

Plattegronden

Begane grond
De Koriander heeft ruim opgezette woon- en leefkeuken, waardoor het dé plek is om samen te komen en lekker te tafelen met het hele gezin. Vervolgens kan je in de ontspannen woonkamer lekker onderuit voor je favoriete serie. De hoekwoningen kunnen bovendien uitgebreid worden met een ruime erker, dit zorgt voor prachtig lichtinval en extra indelingsvrijheid.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een derde slaap-/studeerkamer en een badkamer. De badkamer kan groter gemaakt worden om ruimte te maken voor een badkuip. Het Frans balkon aan de straatzijde zorgt voor lekker veel lichtinval!

Tweede verdieping
De tweede verdieping is een volledige woonlaag en biedt dus veel kansen voor jouw ideale inrichting. Standaard is één slaapkamer met vloerverwarming inbegrepen. Voor grotere gezinnen kan dit uitgebreid worden naar maximaal drie slaapkamers. Maar je kan ook kiezen voor een extra badkamer en/of een extra grote slaapkamer. Jouw wens wordt werkelijkheid!

Interesse in type Koriander?

Interesse in type Koriander? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Door een account aan te maken blijf je op de hoogte van de ontwikkeling en schrijf je je bij de start verkoop heel eenvoudig digitaal in voor jouw droomwoning.

Interesse

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken