We voelen ons hier thuis

Ruim twaalf jaar woonde Suzanne Bol met veel plezier in haar appartement in hartje Rotterdam. Toen ze na een reis van een half jaar terugkwam, voelde het niet meer als haar thuis. Samen met haar man Adilio ging ze op zoek naar een nieuwbouwwoning en kwam terecht bij het plan ‘De Bloei van Krispijn’ in Dordrecht. “Toen we het nieuwbouwplan zagen, wisten we gelijk dat we hier wilden wonen. De efficiënte indeling van de woning en het duurzaamheidsaspect sprak ons enorm aan,” vertelt Suzanne.  

Een nieuw begin

Suzanne en Adilio genieten van de voordelen van een nieuwe woning. “We vonden het belangrijk dat we alles naar eigen smaak konden inrichten. Ook is onze woning heel onderhoudsvriendelijk door de duurzame materialen. En het mooie van een nieuwbouwwijk is dat je hier echt met z’n allen aan een nieuwe fase begint. Het is een heel ander gevoel dan wanneer je een bestaande woning koopt en je komt er nieuw tussen.”

Een huis waar je vooruit kunt

De woning heeft drie volledige woonlagen en biedt daardoor veel mogelijkheden. Vooral over de tweede verdieping is Suzanne enthousiast. “Dit is zo’n fijne plek geworden! We hebben hier een grote slaapkamer en een badkamer met een vrijstaand bad. Daarnaast is er een complete kastindeling en nog een kamer voor onze was. Lekker praktisch, want alles is gelijk weggewerkt. Op de eerste verdieping hebben we ons kantoor ingericht. Handig, want we werken op dit moment veel thuis. Verder is er nog een logeerkamer en een tweede badkamer. In dit huis kunnen we dus nog wel even vooruit!”

 

Positief verrast 

“Doordat er zoveel informatie beschikbaar was over het plan, hadden we een goed beeld van de nieuwe woning. Ook na de aankoop kregen we regelmatig nieuwsbrieven. Dat is erg fijn, want je doet een grote aankoop en je bent hier veel mee bezig. We waren positief verrast door de goede informatie. Ook het contact met de mensen van Trebbe was fijn. Hun enthousiasme gaf ons een goed gevoel. De uitvoerder kende iedereen in dit project en dat maakt het persoonlijk. Bouwkundig is de woning goed en er waren weinig opleverpunten. De afwijkingen die er waren, zijn in goed overleg opgelost. We zijn erg tevreden over Trebbe.”

Bijdrage aan een duurzame wereld

De woningen in ‘De Bloei van Krispijn’ zijn energieneutraal en gasloos. “Het is zeker een kostenbesparing en gevoelsmatig is het fijn dat je bijdraagt aan een duurzame wereld. Bovendien heb je geen last van tocht in je woning. Dat is zeker een verschil met mijn vorige huis,” vertelt Suzanne. ”Koken op inductie was wel even wennen en is anders dan koken op gas. Maar ik wil niet meer terug. Het water kookt hartstikke snel.”

Zoveel voorzieningen in Krispijn

Suzanne komt oorspronkelijk uit Dordrecht. “Het voelt echt als thuiskomen en we vinden dat we hier heerlijk rustig wonen. Achter onze woning ligt de Laan der Verenigde Naties. Een drukke weg, maar zelfs als je in de tuin zit, hoor hier niets van. Verder zijn er in de buurt veel voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Zoveel zelfs, dat we hier nog steeds geen routine in hebben! Winkelcentrum Crabbehof ligt op een steenworp afstand en ook Winkelcentrum Sterrenburg is goed bereikbaar. Daar heb je veel delicatessenzaken. Verder ben ik graag te vinden in leuke lunchzaken en koffietentjes. Gelukkig zijn deze er genoeg in de stad.”

Iedere woning is uniek

De wens van Suzanne en Adilio om de woning helemaal naar eigen smaak in te richten lijkt geslaagd. “Ook al is het één nieuwbouwplan, ieder huis is anders. De indeling, opties en inrichting variëren in iedere woning.”

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken