Groen wonen in De Tuinen van Krispijn

De Tuinen van Krispijn is een toekomstbestendig plan met een bijzonder duurzaam thema. De hofjes worden groen aangekleed. We houden rekening met de steeds drogere zomers en zorgen voor moderne mobiliteit. Bovendien wordt het lage energieverbruik van de woningen beloond door hypotheekverstrekkers!

Klimaatadaptief

Klimaatverandering vraagt om nieuwe toepassingen in woningen. Daarom worden alle woningen opgeleverd met een groendak op de berging en een regenwaterschutting. Met de regenwaterschutting wordt hemelwater opgeslagen, via een aangesloten kraantje kun je vervolgens lekker je eigen tuin sproeien. Handig in de steeds drogere zomers en goed voor het milieu!

Klimaatadaptief binnenhof

De groene hofjes worden aangekleed met hedera beplanting langs de achterpaden en waterpasserende tegels bij de parkeervakken. Dit geeft het binnenterrein betere sponswerking en zorgt bovendien voor een prettig aanzicht. Alle bewoners krijgen een eigen parkeerplaats toegewezen. Ook voor een tweede auto en bezoekers is voldoende parkeerruimte beschikbaar.

Deelmobiliteit

Heeft je partner de auto mee en wil je zelf nog even winkelen in Rotterdam? Neem de deelauto! Aan de Patersweg komen namelijk twee elektrische deelauto’s en vier oplaadpunten. Om het gebruik te stimuleren krijg je van ons een 3-jarig proefabonnement voor de deelauto’s cadeau!

Energieneutraal

Alle woningen in het plan zijn energieneutraal. Via de stadsverwarming van HVC wordt warmte geleverd. In combinatie met de PV panelen zorgen we er voor dat alle woninggebonden energie zelf wordt opgewekt. Bijzonder lage woonlasten dus! Veel hypotheekverstrekkers geven bovendien gunstigere leningsvoorwaarden – zoals rentekorting - bij energieneutrale woningen. Je krijgt sowieso € 15.000,- extra leencapaciteit voor je hypotheek. Bij aankoop van een woning win jij én het milieu!

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken